Biografie 2017-10-04T19:21:14+00:00

TWEELING

Ik ben geboren in Den Haag 20 september 1978, net als mijn zus Wendy. Tot ons vierde levensjaar hebben wij in Den Haag gewoond samen met onze ouders. Mijn ouders wilden hun tweeling graag buiten de chaos van de grote stad laten opgroeien daarom verhuisden wij rond 1982 naar Maassluis vlakbij Rotterdam waar ik tot mijn 18e heb gewoond. Na de scheiding van mijn ouders in 1996 woonde ik weer twee jaar in mijn geboortestad en rond mijn 21ste levensjaar verhuisde ik naar mijn huidige woonplaats: Rotterdam.

STUDIE EN WERK

Ik was een behoorlijk eigenwijze tiener die weinig had met school en alles wat daarbij hoort. Met moeite heb ik op het laagste niveau de MAVO afgemaakt waarna ik doorstroomde naar het MBO voor een horeca opleiding. Ook deze opleiding haalde ik met hakken over de sloot. De horeca zat echter wel in mijn bloed. Jaren werkte ik in verschillende grote hotels en restaurants in Rotterdam tot ik het toch tijd vond om weer de schoolbanken in te gaan. In 2003 begon ik aan de Hogere Hotelschool. Door deze studie kon ik mijn passie voor reizen en horeca combineren. Een half jaar verbleef ik in Johannesburg Zuid Afrika en Yùcatan Mexico voor een stage. Twee levenservaringen die ik nooit had willen missen.

Na de Hogere Hotelschool werkte ik jaren als manager en bedrijfsleider bij verschillende horeca gelegenheden in Rotterdam.

Ondanks dat de horeca echt in mijn bloed zat heb ik wel altijd met een open blik naar de wereld gekeken. Ik heb de meeste uiteenlopende baantjes gehad tijdens mijn horeca carrière. Zo heb ik gewerkt als artiestenbegeleider, personal trainer en fitnesscoach, vertaalde ik tekenfilms en heb ik in theaters achter de schermen gewerkt.

FYSIOTHERAPIE

Een complexe enkelbreuk met het advies te stoppen met werken in de horeca leidde mij naar het vak fysiotherapie. Al na mijn eerste postoperatieve revalidatie afspraak wist ik het; dat wil ik worden!
De op het eerste gezicht wat vreemde combinatie horeca en fysiotherapie bleek mij als een jas te passen. De sociale vaardigheden opgedaan tijdens mijn horeca carrière bleken perfect aan te sluiten bij het vak fysiotherapie.

VOLG JE HART

Op mijn 35e ben ik weer terug de schoolbanken ingegaan om de studie fysiotherapie te volgen. Een loodzware taak, maar ik wist 100% zeker dat ik mijn roeping had gevonden. Het positieve uit een negatieve situatie halen deed ik ook na het overleven van het bloedbad in Le Bataclan. Ik volg mijn hart.

Ik ben een levensgenieter. Ik houd van alles wat met horeca te maken heeft: wijn, koken en gezelligheid. In mijn vrije tijd ga ik zo vaak als ik kan naar rock concerten, festivals en kook ik voor vrienden. Als ik wat opgekropte agressie los moet laten zit ik achter mijn drumstel of ben ik in de sportschool te vinden. Het delen van mij verhaal voor de meest uiteenlopende groepen is een uitlaatklep geworden waarvan ik nooit had gedacht dat deze bij mij zou passen. Met zweethandjes en hartkloppingen stond ik vroeger tijdens mijn studie met moeite een presentatie van 10 minuten eruit te persen en nu met een hele grote glimlach.